Program for Oslo Open uken 2017

Programmet for Oslo Open uken er nå på plass, og vi er glade for å kunne si at det blir en uke i frisbeegolfens tegn. Hoveddelen av uken vil bestå av tre turneringsdager på en av landets beste og mest krevende baner, med hele Norges eliten samlet. Men uken vil også ha andre turneringer, kurs og eventer, og her finner du hele programmet.

Det vil jobbes hardt med å få banen turneringsklar så tidlig som mulig, men vi ønsker å bygge et Oslo Open som er mer enn bare en turnering. Med fantastiske samarbeidspartnere blir dette mulig i 2017, med både store og små eventer som skjer i forbindelse med Oslo Open 2017.

 • Onsdag 31. mai – disc golf kurs
  Gjennom Team Guru vil det bli arrangert disc golf kurs, og man kan nok forvente å se kursholdere fra flere av de norske teamene. Kurset er ment for advanced og pro spillere, med mer info som kommer til våren.
 • Torsdag 1. juni – Oslo Open Doubles 2017
  På en turneringsklar bane vil det for første gang avholdes Oslo Doubles, en doubles turnering med bestshot. Her vil vi ha flott premier, noen spesielle annonseringer og ikke minst en sosial samling i etterkant. Mer info kommer.
 • Fredag 2. juni – Treningsdag
  Denne dagen vil banen være forbeholdt turneringsdeltagere, slik at de kan forberede seg til turneringen. Representanter for arrangørene vil være tilgjengelige det meste av denne dagen på banen.
 • Lørdag 3. juni – Oslo Open 2017 dag 1
  Første turneringsdag vil bestå av to runder a 18 hull for alle deltagerne. Vi oppfordrer til samling og sosialisering denne lørdagen etter turneringen, men det vil ikke bli arrangert noe konkret.
 • Søndag 4. juni – Oslo Open 2017 dag 2
  Andre turneringsdag vil bestå av en runde a 18 hull for alle deltagerne. Denne dagen vil vi også arrangere en sosial samling med mini-konkurranser ut over ettermiddagen, før spillerfest på kvelden. Dette vil være arrangement som er åpen for alle, slik at man ikke trenger å være deltager for å være med på dette.
 • Mandag 5. juni – Oslo Open 2017 dag 3
  Tredje og siste turneringsdag vil bestå av en runde a 18 hull for alle deltagere under årets Oslo Open 2017. Dette vil være et høydepunkt i sesongen og en opplevelse man absolutt vil få med seg, når Norgeseliten kjemper om topplassering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *