Banekart er klart for Oslo Open 2017, med to regelavvikende hull

Planleggingen av Oslo Open 2017 er i full sving, og nå er fult banekart for turneringen publisert. Oslo Open layouten av Stovner DiscGolfPark er kjent for sin høye vanskelighetsgrad, og dette vil selvfølgelig bli opprettholdt også under årets turnering. Vi kan allerede nå vise til to av hullene som vil ha regelavvikende layout, med tillatelse fra PDGA.

Hull 15 er kjent som et langt og utfordrende hull, og vil i år være hele 240 meter. Hullet vil ha en såkalt Island green, som betyr at det er en separat green i forhold til fairway. Under turneringen må disken ligge innenfor greenen for å kunne spilles, hvis ikke kastes det igjen ved siste sted disken var god på fairway med et straffekast. Dette må gjøres til man ligger god på green.

Hull 18 er ikke et langt hull, men et som er kjent for å straffe hardt. Også i år vil det by på store utfordringer, da disken må ligge i ro i greenområdet for å kunne spilles. Om den ikke faller til ro i dette området ved første kast, fortsetter man til en dropsone man må kaste fra til man ligger god. Det spilles med et straffekast per bom, som vanlig.

Banekartet for Oslo Open 2017 kan du se og laste ned her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *