Simen DiscGolf første mediapartner for Oslo Open 2017

Med mantraet «mer disc golf til folket» er vi glade for å kunne samarbeide med Simen DiscGolf som offisiell media partner for Oslo Open 2017, og som et resultat av samarbeidet vil Oslo Open 2017 i sin helhet bli filmet og publisert.Takket være tidligere filming av Oslo Open har mange i Norge fått sett noen av de beste spillerne her til lands, få teste sine ferdigheter på en av de vanskeligste banene. I samarbeid med Simen Kaufmann fra Simen DiscGolf vil vi fortsette dette og ta det et steg videre, når vi nå signerer avtale for full dekning av alle rundene i Oslo Open. Du kan med andre ord se frem til høykvalitets filming av alle fire rundene, i tillegg til finalen i det som bliver et av sesongens høydepunkt. Simen DiscGolf er dermed første offisielle mediapartner Oslo Open 2017, og når man ser på kvaliteten som han har levert for Oslo Tour i 2016 gleder vi oss til å jobbe med å skape fantastiske videoer sammen.

Er du interessert i å bli mediapartner for Oslo Open, kan du lese mer om det her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *