Noen ord fra turneringsledelsen

Historie må skapes for å bli fortalt videre, Oslo Open vil igjen være en historieskaper! Vi ønsker nok engang å løfte arrangementet til nye høyder og følge den gode trenden som har festet seg i Diskgolf-Norge – alltid flytte litt grenser og gi alle deltagere, frivillige og publikum en opplevelse de vil snakke om i lang tid!

Det er Oslo-trianglet Ekeberg Sendeplateklubb, Muselunden Frisbeeklubb og Stovner Frisbeeklubbs gode forhold og samarbeidsevner som gjør det mulig å lage et topp arrangement på Stovner DiscGolfPark , så klart med uvurderlig hjelp og støtte fra alle de frivillige, lojale sponsorer, Oslo Kommune og lokale aktører – og vi ønsker Dere alle velkommen til en aldri så liten folkefest!!

Mye har skjedd siden ”pinnebanen” ved Rommen skole ble stukket ut i 1992! Dagens bane har blitt en fantastisk flott, velholdt og utfordrende DiskgolfPark, et idrettsanlegg! Den omkranser nye Rommen skole og Kultursenter, ble re-designet i 2009 og langsiktige mål ble satt med Oslo Open som ett av dem!

Årets konkurransebane vil være den tøffeste, mest gjennomtenkte og utfordrende banen i Oslo Opens historie, og med flere side-events, trade-night og spillerfest vil hele arrangementet være av topp internasjonal standard!

Oslo Open, som har lange tradisjoner helt tilbake på 1990`-tallet, har blitt besøkt av noen av verdens beste utøvere! Ken Climo, Chris Max Voigt, Jesper Lundmark, Markus Källstrøm, David Greenwell og nå sist KJ Nybo – er bare et lite knippe av de ”store” som har deltatt i Euro-tourer og Europamesterskap arrangert av Oslo Open. Også i årets utgave håper vi at det vil bli fullt av historiske personligheter som har betydd masse for norsk disksport opp igjennom tiden, som fortsatt gjør det og vil gjøre det i fremtiden! Norgesmestere, Europamestere og kanskje en Verdensmester eller to..?
Turneringsledelsen i Oslo Open 2017 ønsker alle utøvere, frivillige, sponsorer og oss selv lykke til!

GOD VIND & MOST FUN WINS.., ALLTID!!

 

Jon Henry Marthinsen                          Jørn Idar Kviig
TD – Turneringsdirektør                   VTD-Vise-Turneringsdirektør
TD – Tournament Director              VTD- Vice Tournament Director

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *