Minikonkurranser under Oslo Open 2017

Oslo Open 2017 er mer enn bare turnering, det er nesten en hel uke med disk golf. Og vi har nå gleden av å annonsere flere mini arrangementer, i samarbeid med Guru Disc Golf.  Disse mini konkurransene vil være åpne for alle, og man trenger ikke å være deltager av Oslo Open 2017 for å være med på disse.

De første arrangementene starter allerede flere dager før selve turneringen, og takket være vår samarbeidspartner Guru Disc Golf kan vi nå invitere til enda flere morsomme aktiviteter.

 • Lengde konkurranse

  Fredag fra 16.00 – Alle får 3 kast hver med egne disker. Må kastes innen 3 minutter. Max 3 kastere på feltet av gangen. Målingen blir gjort med laser. Det er kun 2 klasser, Open og Open Dame. De 5 beste i hver klasse går til finale på søndag.
  Søndag kl. 15.00 – 5 kastere i hver klasse ALLE MÅ kaste med GURU-disker som Guru Disc Golf stiller med. 5 kastere på feltet.
  Lengste kastet i hver klasse vinner!
  Påmelding skjer ved å følge denne linken.

 • Puttekonkurranse

  Puttekonkurransen vil være foregå under spillefesten på lørdag, utenfor Stovner Senteret. Her vil ferdighetene testes på tre forskjellige stasjoner, i to forskjellige klasser; Open og Open Dame. Vinneren i hver klasse får et hedersbevis som trygt kan settes på CV`en, og det vil loddes ut en Guru Disc Golf Practice Basket til alle som deltar i konkurransen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *