Presse og media

Oslo Open jobber tett med medieaktører både før, under og etter turneringen, for å sørge for eksponering i flere kanaler på en profesjonell måte.

Vi informerer om at all filming av feature card, lead card og chase card i MPO og FPO i alle rundene, skal være godkjent på forhånd av arrangør. Det samme gjelder også profesjonell fotografering. Arrangør forbeholder seg retten til å bortvise personer fra banen, ved brudd på dette. .

For å be om media akkreditering, kontakt arrangør på epost: jon@osloopen.net

Oslo Open 2017 har gleden av å samarbeide med følgende medier:

  • Simen Disc Golf – Simen Disc Golf har på kort tid blitt landets ledende på dekning av norsk disk golf, og produserer kvalitet på internasjonalt nivå. Vi er glade for å få jobbe med Simen som gjennom hele turneringen vil dekke feature og lead card gjennom hele turneringen.
  • Frisbeegolf.no – Norges ledende disk golf media har vært en viktig aktør for sportens vekst og utvikling de siste årene, og er en naturlig partner for Oslo Open 2017.
  • Guru Disc Golf – Tittelsponsor og hovedsamarbeidspartner Guru Disc Golf er landets ledende importør og distributør av disker og disk golf utstyr. En partner vi er stolte av å jobbe med, og som kommer til å dekke Oslo Open 2017 både før og under turneringen.

Last ned høyoppløselig logo her:

 

 

 

Last ned høyoppløselig logo med bakgrunn her.